| | Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
denizgözlü ADMİN

Mesaj Sayısı: 2900 Kayıt tarihi: 23/03/10 Nerden: çorum Lakap: zek
 | Konu: Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz Perş. Haz. 24, 2010 2:51 am | |
| Gülüsünü tekrar bulmak için Burada duruyorum Kalbindeki aci veren gözyaslarinin Hepsini yakalamak için buradayim Senin duru askini Kesinlikle unutmayacagim Bir yol yaptim Çünkü mutlaka askimizi Yeniden bulacagiz  MY LEADER |
|
 | |
gi$$em Moderatör

| Konu: Geri: Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz C.tesi Tem. 17, 2010 1:29 pm | |
| You never say good-bye Handong-an monghani udukoni anja Dashi saenggakhatjiman Momchul sun optkesso Ontong kudae saenggak hal subakke omnun Nae jashini miwo Don’t you let me go Baby don’t you let me down...
''MY girl'' dizisinin unutulmazzz şarkısı bayılıorm bu şarkıya yaaa =) |
|
 | |
bilginar Coordinatör

| Konu: Geri: Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz Paz Tem. 18, 2010 5:09 pm | |
| Büyük bir sabırla beklemiştim Özür dilerim ama içtenlikle bunun için beklemiştim Beni sonuna kadar gaddarca reddeden aşkın için Onu unut, şimdi aklından sil. Zaten hiçbir şekilde seninle birlikte olmaz Bu nedenle bebeğim bana gelmez misin? Seni mutlu mutlu edeceğim LOVE YA ŞAKISINDAN Kyu Jong'un SÖYLEDİĞİ KISIM   BİTANEM:HER GÜN DOĞUMUNDAN GECE YARISINA KADAR SADECE SENİ DÜŞÜNÜYORUM:D SENİ DÜŞÜNMEK BİLE BENİ MUTLU EDİYOR. TANIŞMASAKTA, UZAKLARDA OLSANDA SEN HER ZAMAN BENİM DİĞER YARIMSIN. ОБИЧАМ ТЕ. SARANGHE YO KYU JONG OPPA |
|
 | |
HyunJoonG Moderatör

| |
 | |
denizgözlü ADMİN

Mesaj Sayısı: 2900 Kayıt tarihi: 23/03/10 Nerden: çorum Lakap: zek
 | Konu: Geri: Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz Cuma Tem. 30, 2010 9:58 am | |
| Bye Bye. BYE BYE, BABE, BYE onur harudo To ne khumsoge molle natana BYE BYE, BABE, BYE ne phum ane Kog anajurge~ MY LOVE  MY LEADER |
|
 | |
gi$$em Moderatör

| Konu: Geri: Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz Cuma Tem. 30, 2010 9:17 pm | |
| otto ka jo  ah jik do nan geudae han madie busuh ji nun haru ull sal a yo Geu dae nae gae malhae ba yo....  |
|
 | |
e$$ra Üyeler

Mesaj Sayısı: 210 Kayıt tarihi: 06/07/10 Nerden: Bursa Lakap: esosum-esoş
 | Konu: Geri: Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz Paz Ağus. 01, 2010 9:29 pm | |
| Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli seninle açtığım bu gözleri seninle kaparım ancak dur durak bilmez bu gönül koşar peşinden ah bir ömür son demindeyken hayatın neden bu sürgün :heart: :heart: :heart: :heart: :oops: |
|
 | |
bilginar Coordinatör

| |
 | |
| | Şu An Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz | |
|